Digital Commerce Summit bo potekal hibridno!

Na dogodku se nam boste lahko pridružili v živo 23. marca 2023 v hotelu Four Points by Sheraton, Ljubljana Mons, ponujamo pa vam tudi možnost, da dogodek spremljate prek spleta.

Prijava trenutno ni mogoča.

Ob hkratni prijavi 3 ali več oseb iz istega podjetja vam podarimo dodatno kotizacijo. Če boste izkoristili skupinsko prijavo in nato eno ali več oseb odjavili, vam bomo popuste prilagodili glede na veljavno cenovno politiko.

Vsi zgoraj navedeni popusti se obračunajo ročno po oddani prijavi. Popusti se ne seštevajo. Komentarje vpišite v opombe.

Za redne študente, ki so stari do vključno 26 let, je na voljo študentska kotizacija, ki znaša 49 EUR + DDV. Ob prijavi v opombe vpišite ŠTUDENT ter pošljite pisno dokazilo na mail prijave@planetgv.si.

POGOJI PRIJAVE IN ODJAVE

Ugodnejše cene kotizacij veljajo ob prijavi in plačilu kotizacije do navedenega datuma.

Neplačilo predračuna in/ali neudeležba na konferenci ne pomeni avtomatske odjave s konference. V primeru, da se želite odjaviti, morate to pisno sporočiti na prijave@planetgv.si.

Odjava z dogodka brez stroškov je možna do 4 delovne dni pred dogodkom. Zadnji dan za odjavo brez stroškov je 17. marec 2023 do 23:59. Pri odjavi, ki bo posredovana po tem datumu, vam bomo kotizacijo zaračunali v celoti.

Če udeležba že prijavljene osebe ni možna, lahko prijavite nadomestnega udeleženca.